Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква стойност на въздушно съпротивлемие има алфа 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Каква стойност на въздушно съпротивлемие има алфа 146

никъде не намерих кава стойност на въздушмо съпротивление иам
    алфа 146. Моля ако някой знае да ми каже
    alfa 146 1.6 16V

cW = 0.33

Comment

Ами колега аз съм чел всякакви глупости, една от тях е сток 145 има 0.32 а 146 0.31. Така ако имат спойлер и са със снижено окачване ставаше въпрос за някой модефикации като QV и ТI на 145 пада на 0.31 а на 146 на 0.30. Колко е верно това незнам тъй като достоверността на инфото от сайта не е проверена

Comment

Аз пък съм чел в carsfromitaly.com за стойности от вида на .28 за 146 и .26 за 145. Гиги е чел други. Кое точно е верно незнам.
        Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Naso
          Аз пък съм чел в carsfromitaly.com за стойности от вида на .28 за 146 и .26 за 145. Гиги е чел други. Кое точно е верно незнам.
          Май си най-прав колега. Че то 155 ците от далечните 1992 -95г са с 0,29 , хем са малко ръбатички като Су25, а за по-новите трябва да е по-нисък коефициента.
          Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
          Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
            Първоначално публикувано от Naso
            Май си най-прав колега. Че то 155 ците от далечните 1992 -95г са с 0,29 , хем са малко ръбатички като Су25, а за по-новите трябва да е по-нисък коефициента.
            155 и опел калибра имат за времето си един от най ниския коефициент, и тои не зависи от ръбатоста на колата, то и от новите коли има с по висок.

Comment

какво значение има колко е въздушното съпротивление щом не си във F1 ?
              АЛФА-РОМЕО 147 1.6 04г.

Comment

Working...
              X